Larense Kermis

Afgelopen vrijdag 1 september hebben wij ons eerste optreden gehad voor het nieuwe seizoen op de Larense Kermis. Daar hebben wij over de hele kermis onze nummers ten gehore gebracht. Ook nieuwe nummers als Het is een nacht, Seven Nations Army, maar ook Melrose, Joost, Vergeten. Gewoon ons eigen unieke repertoire met als hoogtepunt de afsluiter binnen bij Stegeman voor het podium, waar Carmen  live Highway to hell heeft gezongen op het podium. Op dat moment was Mumfords Calling aan het opbouwen en hebben ze nog meegespeeld met ons. Natuurlijk hebben we nog meer nummers gespeeld daar, waarbij Melrose met Oooo nog lang naklonk in Laren.

Het laatste optreden bij Stegeman, met op de achtergrond Mumfords Calling

0

In de Spotlight bij Triathlon Holten

Afgelopen vrijdag zijn wij weer gespot in Holten tijdens de 33e editie van de Traithlon die daar gehouden werd. Op verschillende plekken waren wij te zien en te horen, met als hoogtepunt het spelen op het hoofdpodium in de lus van het parcours.

 

0

Eerste elftal ZV gepromoveerd

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover! Het eerste elftal van ZV is gepromoveerd naar de vierde klasse. Reden om de trompetten, trombones, saxofoons, sousafoon en slagwerk uit de kast te
pakken en het elftal in het zonnetje te zetten. Met een mooie solo van Thomas (zelf ook speler bij ZV1)
gingen de spelers helemaal los.

onderstaande link is een stuk wat in de Tubantia staat met een filmpje.

http://www.tubantia.nl/amateurvoetbal/promotiekus-bij-losser-achilles-aan-de-sigaren~a395cc33/

0

Carnaval 2017 is alweer zo lang geleden……………

Na een spetterende Gala waarin wij Greased Lightning en Highway to hell hebben gespeeld is onze carnaval echt los gegaan. Tijdens de Gala werden de “nieuwe” prins en adjudant van de Doldraejers bekend gemaakt. (dit was vantevoren al uitgelekt door ballonnengate). Traditiegetrouw bezoeken ze ons ook tijdens de repetitie! Op de zondag was heel Zenderen uitgelopen voor de optocht waarin wij meeliepen. Deze eindigde bij de feesttent aan de Lidwinaweg, waarna het feest nog lang doorging! De afsluiting was grandioos met de Dwaze Dweildinsdag waarin wij verschillende cafe’s hebben bezocht. Pelle’s in Deurningen, het Peuleke in Rossum en Wubbenhof in Denekamp. Met twee tourincars vol zijn we door Twente gereden in Caraibische sferen, geregeld door de Jongerenraad de Draejpiepers. na deze dag was de knip ook leeg en hebben we het carnaval 2017 afgesloten tijdens het Leuge Knipp’nbal in het Rigtershoes.
Maar hier blijft het niet bij. We waren gevraagd om op eerste paasdag in Azelo de stoet met kinderen te begeleiden van de school naar het paasvuur. Het was erg koud, maar toen eenmaal de vlam erin ging was het al snel goed heet! Onder de klanken van ons werd het vuur door iedereen aangestoken.
Het jongste optreden was voor Sverre, de zoon van Rutger, die ons net na de carnaval officieel heeft verlaten. Traditiegetrouw worden er ’t Is ma wa’j went band klompjes aangeboden aan de eerstgeborene van een TMWWB lid.
Er staan nog meer optredens in het verschiet voor dit jaar, houd ons in de gaten!

 

Greased Lightning Gala 2017 TMWWBHighway to Hell Gala 2017 TMWWBBezoek Prins en Adjudant Doldraejers 2017 Carnavalsoptocht Zenderen 2017 Doldwaze Dweildinsdag DoldraejersPaasvuur Azelo TMWWB Paasvuur Azelo TMWWB Paasvuur Azelo TMWWB Spelen voor Sverre

0

Jubileumfeest!

Het is bijna zover, over 8 dagen barst het feest los! Op zondag 11 september aanstaande van 14:00 tot 20:00 is ons jubileumfeest. We bestaan 11 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Een grote feesttent op de parkeerplaats van Restaurant Al Capone in Zenderen zal deze zondag vollopen met vele feestgangers. DJ Ivar zal samen met enkele andere dweilorkesten invulling geven aan dit mijlpaal. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in! Kom jij ook?

Entree is gratis!

Check onze Facebookpagina en ons Twitter- en Instagram-account voor de laatste nieuwtjes. Tot 11 september!

0

TMWWB als hofkapel van Heracles Almelo

Hoe fantastisch was dit?

Heracles heeft TMWWB uitgenodigd om op woensdag 20 april 2016 de sfeer in en rondom het stadion extra te verhogen. We waren erg blij met de uitnodiging om naar het Polman stadion toe te komen. We hebben voor aanvang van de wedstrijd Heracles – Feyenoord de supporters enthousiast gemaakt met onze feesthits. Daarnaast hebben we de 200.000ste bezoeker, sinds de opening van het nieuwe stadion, mogen verrassen met een optreden. Zelfs RTV Oost, HNDB Almelo en FoxSports hebben aandacht geschonken aan onze aanwezigheid. Klink op de links om de filmpjes te bewonderen!

0

Een onmeunig mooi carnaval!

TMWWB heeft weer een fantastische carnaval achter de rug!

 

Ook dit jaar hebben we weer tal van leuke feesten bijgewoond. Het carnavalsseizoen begon dit jaar zelfs al in 2015! Op vrijdag 11 december werden de nieuwe Jonkheer en Jonkvrouw bekend gemaakt. Jordy en Karlijn waren de gelukkige, en hebben ons dit jaar als hoogheden bijgestaan.

Het galaweekend van C.V. De Doldraejers was een hoogtepunt waarbij de galacommissie weer haar uiterste best heeft gedaan om het publiek te vermaken. In dit weekend werd uiteraard weer het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt. Laurens en Adjudant Louis mogen dit jaar regeren over het Dolle Doarp!

 

Het carnavalsweekend was dit jaar nóg langer dan normaal. Dit jaar zijn we op vrijdagmorgen al begonnen met de kinderoptocht van de basisschool naar de tent. De muzikale omlijsting werd bijzonder gewaardeerd door alle leraren en ouders. ’s Avonds zijn de nodige biertjes genuttigd, en hebben we genoeg carnavalskrakers mogen laten klinken. De zaterdag en zondag waren twee mooie dagen waarbij we in de feesttent in Zenderen veel verenigingen naar binnen hebben mogen blazen. Rosenmontag zijn we naar Aachen geweest. Onze bijna jaarlijkse trip naar Duitsland was wederom een succes! Honderdduizenden toeschouwers hebben er mede voor gezorgd dat we ons bijzonder goed hebben vermaakt. De DolDwazeDweilDinsdag was ook dit jaar we een mega mooie afsluiter.  Niet één, maar zelfs twee bussen waren gevuld worden met feestvierende Zendernaren! Antje en Billie, het Everloo en ’t Wubbenhof zijn op de kop gezet. We hebben CV 2016 afgesloten in het café in Zenderen. Het was weer een onmeunig mooi jaar!

 

IEDEREEN BEDANKT!

0

Feest in het laatste weekend van augustus!

Afgelopen zaterdag hebben we voor het eerst meegedaan aan een kapellenfestival waar een jury aanwezig was om alle dweilorkesten te beoordelen. Tijdens het dweilfestival “de Schoonedweil” in Schoonebeek hebben we vier keer opgetreden op verschillende locaties in het Drentse dorp. Tijdens deze optredens waren er op elke locatie juryleden, de één opvallend en de ander incognito. Verschillende lovende reacties stonden in de juryrapporten waaronder; ‘Wat is dit een vernieuwend dweilorkest’, ‘een feest om naar te luisteren en te kijken’, ‘publiek kan niet stil blijven staan tijdens dit optreden’. Van de 10 deelnemende orkesten zijn we uiteindelijk 2e geworden! Mede door dit fantastische resultaat kon het weekend voor ’t Is ma wa’j went band zondag feestelijk worden afgesloten bij het dorpsfeest in Markelo. Hier liepen we mee in de optocht waar 20.000 mensen stonden te kijken en te klappen. Al met al een grandioos geslaagd weekend!

0

Carnaval 2015 en pasen

Het is al weer even geleden dat er nieuws is verschenen op onze website, dus bij deze een korte update. We hebben negatief en positief nieuws te melden. Om maar te beginnen met het negatieve nieuws: Carnaval 2015 is alweer voorbij. We moeten weer bijna een jaar wachten op het volgende carnaval. Gelukkig kunnen we de pijn dragelijk maken met de wetenschap dat we een geweldig prinsenpaar hebben, waar we het hele jaar nog van kunnen genieten.

Dan het positieve nieuws: Het volgende optreden staat weer voor de deur. Vanavond gaan wij optreden bij het paasvuur in Azelo. Om half acht zal het vuur ontstoken worden onder de muzikale begeleiding van ons. Dan kan natuurlijk niet anders dan gezellig worden! Dus komt dat allen zien (horen)!

Carnaval 2015: Het was weer een super jaar, veel muziek, een geweldig prinsenpaar, bier in overvloed en gezelligheid ten top! Net als je denkt dat na carnaval 2014 het niet gezelliger kan, blijkt het nóg weer beter te zijn! Samen met de Doldraejers hebben we niet alleen gefeest in de eigen residentie, waar we vele  verenigingen en dweilorkesten hebben mogen ontvangen, maar ook hebben we naburige residenties laten zien wat feesten is. Naast enkele katers is Carnaval 2015 perfect verlopen en hebben we muzikaal genoten van het feest!

Na de carnaval hebben we alweer een optreden gehad bij het Kulturhus in Borne, waar een muzikale middag was georganiseerd. Wij hebben de aftrap, op het met zon overgoten plein van het Kulturhus, gedaan om het de stemming er in te brengen Daarna hebben enkele koren en de fanfare uit Hertme de middag verder ingevuld.

0

Halloween

Gisteren waren wij dé Halloween-griezelband in Almelo. Als o.a. Ghostbusters, en de Adams family hebben we de straten van Almelo onveilig gemaakt! De grote menigte genoot angstvallig goed van onze nieuwe muziek, zoals Thriller van Michel Jackson en Ghostbusters.

 

Halloween 2014 in Almelo

Halloween 2014 in Almelo

0
Pagina 1 van 2 12